Sol Rayond- ji king – a jövő könyve e-book

2 100 Ft

Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.

Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.

Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?

A Ji King egy jövendölés.  Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.

E book formátumban letölthető könyv.
A sokszorosítást és az engedély nélküli továbbadást, másolást a törvény és minden bizonnyal a karma is bünteti.

Leírás

Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.

Folyton változó korban élünk. Naponta fordulhatnak életünk eseményei jóról rosszra és fordítva. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre.
Te kihez fordulnál, ha igazán valódi és biztos tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.

Ez nem egy újdonsült varázskönyv. a jövendölések könyve többezer éve biztosítja az emberiség számára a jövő olvasásának képességét.

Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?

A Ji King egy jövendölés.  Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve, itt és most közérthető nyelven, elérhető formátumban.

E book e-pub formátumban letölthető könyv.
A sokszorosítást és az engedély nélküli továbbadást, másolást a törvény és a karma is bünteti.

Ha a letöltés közben bármi probléma adódik, kérem írjon az  info@marysolbooks.com címre.