Webáruház

42.3% OFF

Sol Rayond – Önmegvalósító csomag akció 3 könyv egyben

6 200 Ft

Leírás

Sol Rayond Önmegvalósító akciós csomagja idén kedvezményesen elérhető!

A három kötet egyben

1. – Ji King – Avagy a jövőd könyve : Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket. Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. A Ji King egy ötezer éves bölcselet, ami segít ebben a különösen nehéz időszakban meghoznia döntéseid, és egyedi módon belátást kölcsönöz a jövődbe.

2. – A stresszmentes élet kézikönyve :életünk katasztrofálisnak, megrengetőnek, stresszesnek hitt eseményei nem mások, mint megoldandó feladatok. A feladatok előttünk állnak, a boldog megoldás pedig bennünk rejlik. A könyvben gyakorlati feladatok segítik problémáid megoldását és a stresszes helyzetek végleges letételét!

3. – Mit üzen a testünk című könyve:  ezoterikus kiadvány, amiből megtudhatod mit üzen számodra a tested, mik a betegségek jelei, milyen lelki okai lehetnek a testi

Számtalan információ áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy boldog és beteljesült életet tudjunk élni. Mégis akadnak az életünkben kisebb-nagyobb szakaszok, amikor nehézségekkel, megoldandó feladatokkal kerülünk szembe.
Sol Rayond ezen három kötetével gyorsan és hatékonyan tudjuk megoldani az előttünk álló feladatot, így a probléma nem nő a fejünk fölé, hanem mi magasodunk, mi teljesedünk ki annyira hogy minden egyes feladatot problémát könnyedén meg tudunk oldani.
Sol Rayond Önmegvalósító csomag akció
 

 

Sol Rayond – Ji King, A stresszmentes élet kézikönyve, Amit a testünk üzen – 3 könyv egyben
Kiadja: Marysol könyvkiadó
Megjelenés éve 2021,2022

Cart
Your cart is currently empty.