Webáruház

Székely Nagy György – Veszett ügy

4 290 Ft

Kategóriák: , ,

Leírás

Székely Nagy György – Veszett ügy -avagy hová tűnt Steiner Miklós?

Julius von Steiner, azaz Steiner Gyula, azt ígéri az anyjának, a SZERELEM ÉS… című könyv 1962-es fejezetében, hogy nem hagy veszni egyetlen rokont sem. „Veszett ügy az” – mondja az anyja.

Julius azonban egy igazi Steiner, és sosem adja fel. Egy belevaló hölgy segítségével, aki elvileg magánnyomozó, gyakorlatilag a sütemények legnagyobb pusztítója, az 1952-ben eltűnt nagybátyja, Steiner Miklós nyomába ered. Még Magyarországra is visszatér, ahol az élete forog kockán.

Paula von Steiner, Julius nővére áldozatos munkával az embereken akar segíteni, mindemellett folyamatosan az igaz szerelmet keresi. Egy újabb fellángolás miatt a háború sújtotta Vietnámba megy gyógyítani, ahonnan a fél világon át menekülnie kell az őt elhallgattatni akaró maffiózók elől. Egy igazi angyal is vigyáz rá, akinek a Steinerek élete, szó szerint a szívügye és mindent vállal értük.

Kemény, határozott, igazi NŐK! Ők a könyv főszereplői.

Igaz rejtélyek, hihetetlen helyszínek, fantasztikus ételek és sütemények, a Rákóczi túróstól a tökös fánkon keresztül a juharszirupban érlelt pirított bálna ’részig’. Ez utóbbi friss salátával.

Mosoly, sírás, izgalom. Kaland, borzalom és menekülés. És persze a legfontosabb: A Szerelem.

Valamint a nagy kérdés: hová lett Steiner Miklós?

 

 

Kiadja: Marysol könyvkiadó
ISBN 978-615-6367-22-8
Oldalszám:321
Puhakötés

 

Megjelenés 2022 november

Cart
Your cart is currently empty.