Komlóssy Vera

Komlóssy Vera vagyok, író, kineziológus, a Marysol könyvkönyvkiadó tulajdonosa.

Az életem azonban kevéssé spirituális síkon kezdődött.
Családi hatásra elvégeztem egy Műszaki Mérnöki főiskolát és egy Közgazdász egyetemi végzettséget is szereztem, majd el is helyezkedtem két diplomának megfelelően nagyobb cégeknél, állami szervezeteknél a munkavállalói létrán megfelelően, vagy jól fizető külső tanácsadónak. A külső szemlélő számára tökéletesen boldognak kellett volna lennem. Ám ki sem látva a különböző statisztikák és semmisnek sejlő számhalmazok mögül, valami mindig is hiányzott az igazi benső békémhez.

Hiányzott önmagam, és Önmagam boldogsága, amit először akkor éreztem igazán amikor megszületett a lányom. Ekkor már több éve foglalkoztam különböző segítői, mediátori munkával egyéni és csoportos formában, a mediáció már közelebb volt ahhoz amit Valójában szerettem volna csinálni. Ismét pár év tanulás után kineziológus lettem, és dolgoztam sokáig így segítve sokezer ember számára. Nagyon tanulságos évek voltak, a könyveim többsége az itt szerzett tapasztalatokra és 12 évnyi kineziológiai munka, velejére támaszkodott. Majd 12 megjelent könyv után pedig a változás tökéletes hullámait meglovagolva, 2020-ban elkészültnek láttam magam arra, hogy egy saját kiadót alapítsak.

Úgy gondolom nem tagadhatom meg önmagam, így továbbra is kitartok a spirituális és önsegítő könyvek megjelentetésénél.
Másik kedvencem, hiszen azért unatkozni sem szeretek; a krimik. Méghozzá minden mennyiségben. Kiskoromban Agatha Christie-n, George Orwellen, Edgar Allen Poe-n  és Stephen King-en nőttem fel.
Így kiadónknak elsődleges profilja mellé a krimik kerültek.