Akció!

Robin O’Wrightly: Az amulett rejtélye

3 290 Ft

3 készleten

Kategória:

Leírás

Robin O’Wrightly: Az amulett rejtélye

SOROZAT

Tripiconi sztori 1.

LEÍRÁS

Van ​egy hely, amelyet soha nem fogunk megtalálni a térképen, hiába keressük: ez Tripicon, egy szigetállam az Észak-Atlanti-óceán kellős közepén. A valaha szebb napokat látott, ám most már csak vegetáló birodalomban az uralkodó Ponti-hercegség teljesen modern, de mindentől elzárt életét éli.
Egy augusztusi szombat délelőttön az unatkozó koronaherceg, Matteo még nem is sejti, hogy aznap délután kezdődik csak el a Tripiconi sztori hihetetlen története: az első, Az amulett rejtélye című részben, egy hét leforgása alatt teljesen a feje tetejére áll a világ. Az oka egy titokzatos, „tengertörött” idegen fiú, akit félholt állapotban, egy különös nyakékkel együtt, a parton talál meg Arabella kishercegnő, Matteo unokatestvére.
Innentől kezdve nincs megállás: a pörgő lendületű, fiatalos humorral átszőtt, ismeretanyagban és párbeszédekben gazdag, érzelmes kalandfolyamban sok kérdés és kétely merül fel.
Vajon ki lehet ez a srác, és mit akarhat Tripiconban? Mi az a türkizkék fényű kristály, melyet a nyakában hord? És mi történik akkor, ha ellopják tőle? Vajon megtalálják-e a kérdésekre a választ, amikor szorít az idő?
Keresd a többi részt is, és olvasd el, hogy megtudj mindent!

Eredeti megjelenés éve: 2018

Korhatáros ajánlás: 12 éves kortól

Megjelenési idő: 2018. április 24.

Robin O’Wrightly: Az amulett rejtélye
Kiadás: Mogul, Budapest
Megjelenés éve: 2018
Oldalszám: 454
ISBN: 978-615-56-6817-3
Puhatáblás, illusztrált

Utolsó példányok!