Marysol K’ Owes

Marysol K’Owes

Marysol a krimi kalapos királynője jó néhány kalanddal szolgál számunkra.

 

Marysol K’Owes szenvedélye a krimiírás. Izgalmakat keresni, megélni és papírra vetni, mindezt játszi könnyedséggel. Könyveiben a magyar Agatha Christiere lelhetünk, hiszen történetei, tagadhatatlanul ugyanolyan hévvel ragadják magával az olvasót.

A krimik igazán lebilincselő témák számomra. Egyszerre izgalmasak, romantikusak és láttatnak valami lélekben megbúvó tanulságokat. Ez egy különhatárolt izgalmas, vicces, ijesztő és egyben összetartó világ, ahol szenzációs kalandozni. Olyan lehetőségek ezek egy író számára, hogy én sem bírtam ellenállni a kihívásnak, csatlakoztam ehhez az igen jó, inspiráló írócsapathoz krimijeimmel.

Amikor krimit írok, igazán érzem azt a pezsgést és lelkesedést, a másik világ izgalmait és érzéseit, ezért vigyázz!

A Marysol K’Owes krimik olvasása  végzetes hatással lehetnek rosszkedvedre!”

 

Egy bérgyilkosnő naplója – előkészületben

Ismét izgalmakkal teli történetek várnak egy bérgyilkosnő naplóján keresztül.

 

A remény ékköve – előkészületben

Egy újabb Townsville-i gyilkossági történet, vagy mégsem? Az írónő most a trópusi tájak mellett Moszkvába is elkalauzol minket egy rejtélyes gyémántrablás és még több kérdéses és képtelen gyilkosságok mentén!

 

Vanuatu bosszúja

Ismét szórakoztató és izgalmas eseményekben vehetünk részt, immáron az óceánon ringatózva. Legalábbis egy ideig. Shirley élete ugyanis úgy fest, soha meg nem szűnő bonyodalmak, gyilkosságok szövevénye. A fiatal rendőrnő valahogy még nyaralás közben sem pihenhet, hiszen egymást érik a rejtélyes ügyek.

A  barátnők nem mindennapi történetének második kötete még több izgalommal, még több gondolkodásra késztet. A fiatalabb generációnak is tökéletes olvasmány.

 

 

A Chagall ügy


Négy fiatal nő, kinek élete összefonódott, miközben életútjukat titokzatos halálesetek övezik. Amikor azt hinnénk, már mindent tudunk, jön egy újabb csavar, valamint rejtélyesnek tűnő személyek, akik valahogy kapcsolódnak a történésekhez. Lassan minden és mindenki gyanús, amikor bekövetkezik még egy haláleset, és bimbózásnak indul egy románc.

A barátság vajon erősebb bárminél? Az igazság valóban legyőzi a szerelmet? És mi köze mindehhez egy kávézónak, és egy híres festménynek?

Minderre választ ad a lebilincselő Chagall-ügy históriája, az ezoterikus krimiírónő tollából. Marysol K’Owes olvastat. Részletgazdag képi világával eléri, hogy filmként peregjenek az események minden olvasó előtt.