Marysol K’ Owes

Marysol K’ Owes

Marysol K’Owes

Marysol a krimi kalapos királynője jó néhány kalanddal szolgál számunkra.

“Kitalálhattátok, nem Marysol K’Owes-ként láttam meg a napvilágot.  Ám írói álnevem pontosan valódi nevem karakterének anagrammája. Így könnyen és gyorsan fogadtam el létem ezen alakját, teljes egységben azonos vagyok vele. Gyerekkorom óta írok, kis általános iskolás voltam, amikor először egy novellám megjelent egy újságban.  Azután egy nem túl kedves irodalomtanár azzal a váddal illetett nyilvánosan, hogy nem én írok, hanem biztosan anyukám.

Anyám hiába ment be az akkori érában teljesen szokatlanul az iskolába, és röhögött bele a tanár képébe, tisztázva ezzel engem, akkor már eltört bennem valami. Továbbra is írtam, de már semmi kedv és lelkesedés nem volt benne. Elveszett a pezsgés, ami az akkori gyermeki énemet sokáig áthatotta. Majd a pezsgéssel együtt eltűntek az írásaim is. Néhány vers született még a kiskamasz szerelmes időszakomban, később némi hevenyészett napló, de ezen kívül eltűnt belőlem a vágy az írásra. Annyira, hogy közgazdász lettem. Érzitek mennyire más energia ugye? Ám nem bántam meg, szerettem közgazdászként is dolgozni. De valami hiányzott.

A pezsgő érzés visszajöttére sokat kellett várnom. Pontosan akkor érkezett vissza, amikor megszületett a lányom. Szerencsésnek mondhattam magam, hiszen nagyon jókat aludt már aprócska korától, így az itthon keletkezett hirtelen időmet nem folytonos takarítással, hanem írással kezdtem el kitölteni. Hálás vagyok a gyerekemnek és a páromnak is, hogy ezt azóta sem rótták fel nekem. Ennek most már lassan tizenkét éve, azóta rendületlenül jelennek meg könyveim.

A krimik igazán lebilincselő témák számomra. Egyszerre izgalmasak, romantikusak és láttatnak valami lélekben megbúvó tanulságokat. Ez egy különhatárolt izgalmas, vicces, ijesztő és egyben összetartó világ, ahol szenzációs kalandozni. Olyan lehetőségek ezek egy író számára, hogy én sem bírtam ellenállni a kihívásnak, csatlakoztam ehhez az igen jó, inspiráló írócsapathoz krimijeimmel.

Amikor krimit írok, igazán érzem azt a pezsgést és lelkesedést, a másik világ izgalmait és érzéseit, ezért vigyázz! A Marysol K’Owes krimik olvasása – Townsville-i történetek könyvsorozatom minden egyes része – végzetes hatással lehetnek rosszkedvedre!”

 

 

Amit rólam írtak:

“Marysol K’Owes olvastat. Részletgazdag képi világával eléri, hogy filmként peregjenek az események minden olvasó előtt. ”

“A négy barátnő nem mindennapi történetének első kötete a fiatalabb generációnak is tökéletes olvasmány.”

” A magyar Agatha Christiet találhatjátok minden egyes oldalon, képi világa olyan magával ragadó”

” Nem unatkozunk egyetlen oldalon sem. Vagy szerelem, vagy gyilkosság, valami mindig történik.”

 

Marysol K’Owes szenvedélye a krimiírás. Izgalmakat keresni, megélni és papírra vetni, mindezt játszi könnyedséggel. Könyveiben a magyar Agatha Christiere lelhetünk, hiszen történetei, tagadhatatlanul ugyanolyan hévvel ragadják magával az olvasót.

A krimik igazán lebilincselő témák számomra. Egyszerre izgalmasak, romantikusak és láttatnak valami lélekben megbúvó tanulságokat. Ez egy különhatárolt izgalmas, vicces, ijesztő és egyben összetartó világ, ahol szenzációs kalandozni. Olyan lehetőségek ezek egy író számára, hogy én sem bírtam ellenállni a kihívásnak, csatlakoztam ehhez az igen jó, inspiráló írócsapathoz krimijeimmel.

Amikor krimit írok, igazán érzem azt a pezsgést és lelkesedést, a másik világ izgalmait és érzéseit, ezért vigyázz!

A Marysol K’Owes krimik olvasása  végzetes hatással lehetnek rosszkedvedre!”

 

Egy bérgyilkosnő naplója – előkészületben

Ismét izgalmakkal teli történetek várnak egy bérgyilkosnő naplóján keresztül.

 

A remény ékköve – előkészületben

Egy újabb Townsville-i gyilkossági történet, vagy mégsem? Az írónő most a trópusi tájak mellett Moszkvába is elkalauzol minket egy rejtélyes gyémántrablás és még több kérdéses és képtelen gyilkosságok mentén!

 

Vanuatu bosszúja

Ismét szórakoztató és izgalmas eseményekben vehetünk részt, immáron az óceánon ringatózva. Legalábbis egy ideig. Shirley élete ugyanis úgy fest, soha meg nem szűnő bonyodalmak, gyilkosságok szövevénye. A fiatal rendőrnő valahogy még nyaralás közben sem pihenhet, hiszen egymást érik a rejtélyes ügyek.

A  barátnők nem mindennapi történetének második kötete még több izgalommal, még több gondolkodásra késztet. A fiatalabb generációnak is tökéletes olvasmány.

 

 

A Chagall ügy

Négy fiatal nő, kinek élete összefonódott, miközben életútjukat titokzatos halálesetek övezik. Amikor azt hinnénk, már mindent tudunk, jön egy újabb csavar, valamint rejtélyesnek tűnő személyek, akik valahogy kapcsolódnak a történésekhez. Lassan minden és mindenki gyanús, amikor bekövetkezik még egy haláleset, és bimbózásnak indul egy románc.

A barátság vajon erősebb bárminél? Az igazság valóban legyőzi a szerelmet? És mi köze mindehhez egy kávézónak, és egy híres festménynek?

Minderre választ ad a lebilincselő Chagall-ügy históriája, az ezoterikus krimiírónő tollából. Marysol K’Owes olvastat. Részletgazdag képi világával eléri, hogy filmként peregjenek az események minden olvasó előtt.

 

 

 

 

 

Cart
Your cart is currently empty.